VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

VERS VAN DE PERS

Guts Award 2017: aanmoedigingsprijs voor de BioExpress

The Guts Award is een prijs voor het meest innovatieve bedrijf op Businesspark Nieuw-Vennep Zuid. En voor innovatie heb je lef nodig, de BioExpress  heeft de aanmoedigingsprijs gekregen.

BioExpress, cateringservice met een bijzondere missie.
Wij willen iedereen van de Guts Award bedanken voor het vertrouwen in de talenten en onze visie en missie.

BioExpress, catering met een Missie.
Voor een onvergetelijke en unieke catering bent u bij de BioExpress aan het juiste adres. Uw persoonlijke wensen, oog voor kwaliteit en detail zijn onze uitgangspunten. De stijl is bourgondisch, vol van smaak en helemaal van nu. Al onze gerechten zijn vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen.Niet alleen gezond en lekker. Door uw bestelling stelt u mensen met een arbeidsbeperking in staat hun arbeid specifieke en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en daarmee hun afstand tot de (reguliere) arbeidsmarkt te verkleinen.

No Comments

Post a Comment

0