VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Moederdag bij lunchroom de BioExpress in Nieuw-Vennep

Op zondag 13 mei is het Moederdag! Trakteer uw moeder dit weekend op een potje thee met huisgemaakt gebak en het 2de gebakje (voor je lieve moeder) is gratis.

Onze lunchroom is elke zondag geopend tussen 11.00 tot 17.00.

Moederdag bij lunchroom de BioExpress in Nieuw-Vennep

Moederdag tip: Cadeaubon
Verras eens iemand met een cadeaubon of een koffiekaart van De BioExpress! U kunt deze bonnen bij ons in de lunchroom aanschaffen wanneer u iemand wilt verassen met een High tea , een lunch een heerlijk gebakje. Kent u misschien iemand die regelmatig als gast een kop koffie komt drinken? Of komt u zelf regelmatig? Misschien is dan de koffiekaart wel een leuk idee.
Wilt u uw cadeaubon liever thuis gestuurd hebben? Uiteraard bieden wij u deze mogelijkheid ook. Wanneer u ons het bezorgadres doorgeeft zorgen wij na betaling van het verschuldigde bedrag dat de cadeaubon wordt opgestuurd.

0