VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De BioExpress met trailer op 10de editie Avondvierdaagse Nieuw-Vennep

Het team van lunchroom en cateringservice is super trots dat wij met onze foodtrailer op de 10de editie van Avondvierdaagse in Nieuw-Vennep mogen gaan staan.

De BioExpress heeft een volledig uitgeruste foodtrailer waarin we (h)eerlijke, dagverse producten verkopen. We maken bij het bereiden van de gerechten zoveel mogelijk gebruik van biologische, lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Voor de presentatie van de heerlijke gerechten gebruiken ze biologisch afbreekbare materialen.

De BioExpress met trailer op 10de editie Avondvierdaagse Nieuw-Vennep

Het menu voor de 10de editie Avondvierdaagse Nieuw-Vennep:

CHICKEN – BACON Wrap / € 5,-

Goed gevulde wrap met kip, krokante bacon, gefrituurde uitjes, sla en cajun mayonaise.

VEGA Wrap / € 5,-

Frisse wrap met roomkaas, sla, komkommer, rode ui, tomaatjes en pijnboompitten.

————-

Maatschappelijk verantwoord en maatschappelijk betrokken ondernemen staat bij de BioExpress voorop.
Bij de BioExpress staan de mens en hun talenten en mogelijkheden centraal. We creëren voor hun medewerkers een vertrouwde (werk)plek, waar zij hun individuele talenten kunnen inzetten en zich verder kunnen ontwikkelen.

De BioExpress verzorgt met plezier een onvergetelijke en unieke catering. We verzorgen voor evenementen en (bedrijfs)feesten een menu op maat aan de hand van het ruime assortiment dat we aanbieden. Op de 10de editie Avondvierdaagse Nieuw-Vennep gaan we onze heerlijke VEGA & KIP-BACON wrap meenemen.

De inschrijving voor de 10de editie OA4D – 2018 is geopend! Wandel allen met ons mee!! Meer weten? Kijk op http://oa4d.nl/4d/.

0