VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Heerlijk: onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit’

Onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit‘ is een heerlijke smoothie vol energie en nog erg lekker ook! Deze superfood smoothie, met ‘verspilde’ aardbei als hoofdingrediënt, zorgt voor een ware opfrisser. Je voelt je na korte tijd al een stuk energieker (voornamelijk dankzij de Maca) en de smaak van deze smoothie is magnifiek.

Smoothie van verspilde fruitExtra vitamineboost

100 Gram aardbei is genoeg voor de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid(ADH) voor vitamine C. Daarnaast zit er ook vitamine B5, B6, B11(foliumzuur) en K in het aardbeitje. Deze heerlijke rode vruchtjes bevatten voorts de mineralen mangaan, kalium, magnesium en jodium. Voor nog meer power hebben wij twee Superfoods toegevoegd:

Hennepzaad gepeld
Hennepzaad is een van de rijkste plantaardige bronnen van eiwitten, en nog een volwaardige proteine bron ook want het bevat alle essentiele aminozuren. Bovendien is het een goede bron van de twee essentiele vetten en biedt het Omega-3 en Omega-6 in de juiste verhouding (1:3). Wie zoekt naar een plantaardig en compleet eiwit, hoeft niet verder te zoeken.

Maca poeder
Maca poeder geeft energie. Uitstekend voor sporters of personen die veel inspanningen leveren. Maca bevat veel eiwitten, vitamines en mineralen. Het zorgt voor snelle energie, maakt het lichaam alert, vergroot het uithoudingsvermogen en het verhoogt de weerstand. Tenslotte heeft het een goede uitwerking op het libido.

Kom je ook proeven?

Elk seizoen hebben we een nieuwe menukaart op basis van de producten die op dat moment groeien of gaan groeien. De BioExpress maakt zoveel mogelijk gebruik van pure, lokale en seizoensgebonden producten die gezond, verantwoord en -zeker niet onbelangrijk- erg lekker zijn! Naast al dit lekkers zet De BioExpress nu ook voedselverspilling op de kaart. Kom je onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit’ ook proeven

0