VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Winnaar Groenste Idee 2018: Lunchroom en cateringservice De BioExpress

Zondag 24 juni zijn op het Groene Loper Festival de prijzen voor het Groenste Idee 2018 door Wethouder John Nederstigt uitgereikt. Lunchroom en cateringservice de BioExpress is met ‘voedselverspilling op de kaart’ winnaar van het Groenste Idee 2018.

Alle finalisten van het Groenste Idee konden rekenen op een breed draagvlak van het publiek. De vakjury keek ook naar de actualiteit van het thema, ondernemerschap, innovatie en welke concrete stappen een initiatief met de prijs zou kunnen zetten. Om die reden is De BioExpress uitgeroepen tot winnaar van het Groenste Idee 2018.

Winnaar het Groenste Idee 2018 lunchroom De BioExpress in Nieuw-VennepBiologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!

Dat is de BioExpress in Nieuw-Vennep! Zowel de lunchroom als onze cateringservice heeft elk seizoen een nieuwe menukaart op basis van de producten die op dat moment groeien of gaan groeien. Nu zetten wij ook voedselverspilling op de kaart in samenwerking met Jumbo van Vliet. Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt gaat nu ook laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

KOM JE OOK PROEVEN?

Onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit‘ is een heerlijke smoothie vol energie en nog erg lekker ook! Deze superfood smoothie, met ‘verspilde’ aardbei als hoofdingrediënt, zorgt voor een ware opfrisser. Kom je onze eerste smoothie van ‘verspilde fruit’ ook proeven? We hopen u snel te mogen verwelkomen in onze gezellige lunchroom.

0