VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Bananenijs van ‘geredde bananen’, supergezond, lekker romig en super lekker

Bij de BioExpress kunt u ongedwongen genieten en even helemaal tot rust komen onder het genot van de lekkerste koffie- en theesoorten, en huisgemaakte broodjes. Maar wist u dat wij ook ons ijs zelf maken van ‘geredde’ fruit?  Nieuw: Bananenijs. Heerlijk puur ijs, romig van smaak en super gezond. Puur natuur, zonder slechte toevoegingen en zonder suiker.

Bananenijs; supergezond en lekker romigOf je nu onderweg bent naar de supermarkt en gezellig een kop koffie wilt drinken of gauw iets lekkers voor de lunch thuis wilt meenemen; het team van de BioExpress staat voor u klaar. Op kwaliteit doen we geen concessies – en dat proeft u direct. Zo werken we alleen met dagverse ingrediënten en voegen we aan iedere dag een flinke dosis passie en enthousiasme toe.

Winnaar Groenste Idee 2018
Zowel de lunchroom als onze cateringservice heeft elk seizoen een nieuwe menukaart op basis van de producten die op dat moment groeien of gaan groeien. Nu zetten wij ook voedselverspilling op de kaart in samenwerking met Jumbo van Vliet. Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt gaat nu ook laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Delen = GRATIS ijsje
Komt u langs om dit heerlijke ijsje te proeven? Deel dit bericht op facebook en krijg een Bananenijs van ons cadeau. Tot snel bij lunchroom de BioExpress

0