VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Voedselverspilling op de kaart bij Share Meets Circular food

Op dinsdag 25 september 2018 organiseert Share Haarlemmermeer tussen 14.00 en 17.00 uur de bijeenkomst Share Meets Circular food. Het thema van de bijeenkomst is Circular food. In een circulaire economie zijn alle processen zo ingericht dat er niets wordt weggegooid.

Voedselverspilling op de kaart bij Share Meets Circular food

Afval bestaat niet door op een andere manier te produceren en consumeren; door kringlopen te sluiten en grondstoffen maximaal te benutten. In de Haarlemmermeer zijn tal van initiatieven om partijen in de voedselketen te verbinden om samen een duurzaam voedselsysteem te realiseren.

Een van deze partijen is de BioExpress. Samen met Jumbo van Vliet zet de BioExpress voedselverspilling op de kaart (Groenste Idee 2018). Om die reden is initiatiefnemer Vincent van Munster uitgenodigd om bij Share Meets om uit te leggen hoe de BioExpress voedselverspilling stopt. In Nederland gooien we per persoon gemiddeld 41 kilo aan voedsel weg. Horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt laat zien wat je allemaal kunt maken van ‘waste’!

Share Meets wordt georganiseerd bij C Bèta aan de Rijnlanderweg 916 in Hoofddorp. Erbij zijn? Aanmelden kan via deze link. De toegang is gratis.

0