VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Nieuw: verse maaltijdservice

Houdt u van gezond en lekker eten? Maar bent u vaak te druk? En lukt het niet altijd om een gezonde maaltijd te maken of heeft u gewoon soms geen zin om te koken? Dan koken wij graag voor u!

Bij de BioExpress houden we van puur, gezond en écht eten. Elke dag bereiden we met veel passie pure, gezonde maaltijden, met gebruik van biologische, lokale en ‘geredde’ seizoen producten. Het menu wisselt dagelijks en u kunt elke dag tot 17.30 terecht in onze lunchroom. Thuis hoeft u de maaltijd alleen nog maar op te warmen, zodat u meer tijd over houdt voor uzelf, uw gezin, vrienden en familie!

Cateringservice op maat

De BioExpress verzorgt ook graag uw ontbijt, lunch, borrel of diner op locatie. Van bedrijfslunch tot bruiloft, en van borrelhapjes tot culinaire smaakbelevenissen op maat. Desgewenst kunnen wij ook zorgen voor (bio wegwerp) servies en personeel.

Meer info? Mail ons uw wishlist, dan gaan we voor u aan de slag!

0