VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Aardappeloogstdag 2018: Maak kennis met onze nieuwe kaart en gerechten

Zondag 9 september 2018 (aanstaande zondag) worden er weer aardappelen geoogst op Parklanden!

Aardappeloogstdag 2018: BioExpr

AARDAPPELOOGSTDAG 2018

Een ritje met de tractor naar het aardappelveld, zelf je aardappelen oogsten en dan het belangrijkste: frietjes laten bakken en smullen maar!

Lunchroom & cateringservice de BioExpress (winnaar Groenste Idee 2018) wil jullie laten kennismaken met nieuwe gerechten en de nieuwe kaart. Er is een proverijtje met een heerlijke smoothie VITAMINEBOOST (aardbei/banaan/macapoeder/hennepzaad) en de BioExpress Groenteburger en biologische kippendij saté van de BBQ. Op aardappeloogst dag te koop voor slechts € 2!

Wanneer? Zondag 9 september 2018 van 11.00-16.00 uur

Waar? Parklanden, Rijnlanderweg (tussen 1144 en 1128), te Nieuw-Vennep

Programma:

  • Een ritje met de tractor naar het aardappelveld.
  • Zelf met de hand aardappelen oogsten.
  • Zelf frietjes maken van je eigen aardappelen en laten bakken. Je mag zoveel friet eten als je wilt!
  • Zelf appels plukken en daarvan appelfrietjes maken.
  • Mocht je van iets anders culinair willen genieten, staat de BioExpress voor je klaar!
  • Bezoek aan het maïsdoolhof bij kaasboerderij van Wees. Dwars door de akkers en de weilanden. Lopend te bereiken vanaf Parklanden. Met de opdrachten en puzzel in de hand proberen om het eindpunt te vinden.

Kosten

De kosten voor de hele dag bedragen € 4,- per persoon, kinderen van 2 jaar of jonger zijn gratis. Het maïsdoolhof, de frietjes en drinken (op = op) zijn hierbij inbegrepen. Deze kosten zijn exclusief het proeverijtje van de BioExpress. Ter plekke zijn er ook aardappelen, uien, (eetbare) pompoenen, suikermaïs en nog veel meer zelfgemaakte producten te koop. Alles geteeld en gemaakt door de boeren van PARKLANDEN.

Wij hebben er veel zin. Tot zondag!

0