VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De BioExpress met BBQ en borrelplanken vol lokaal lekkers op Hoppig Hoofddorp

Hoppig Hoofddorp staat dit jaar in het teken van Bockbier! Landgoed De Kleine Vennep in Nieuw-Vennep wordt omgetoverd tot een hopparadijs.  Het team van de BioExpress komt met de trailer niet alleen met een heerlijke BBQ maar ook met met borrelplanken vol lokaal lekkers: o.a. onze eigen BioExpress Burger, lekker stukje worst, homemade dadelballetjes en kaas van ‘Wees.

Bockbier Editie!
De bockbieren komen er aan! Kom allen naar Hoppig Hoofddorp. Dit is de derde editie van ons speciaalbierfestival. Verschillende bock- en herfstbieren staan voor je klaar op Landgoed De Kleine Vennep. Op 13 en 14 oktober 2018 wordt het landgoed omgetoverd tot een waar hopparadijs.

Hollandse Hophoofden met ambacht
Er staan 8 brouwerijen klaar om hun bieren met jullie te delen. Er staan bekende en minder bekende hophoofden. Meer dan 50 bieren staan koud. Alleen de Nederlandse brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Met dit aanbod staat er zeker wat lekkers voor je klaar. De brouwers nemen hun beste bieren, met passie gebrouwen, mee om jou kennis te laten maken met de wereld van speciaalbier. Kom dus genieten met je vrienden, familie, collega’s en biergenoten van al dat mooie Nederlandse ambacht. De brouwers zijn zelf aanwezig om hun passie met jou te delen!

Entree is gratis, maar wil je lekker proeven, dan koop je voor 10 euro een startpakket. Je krijgt dan 3 munten en 1 glas.

Wil je voordeeltickets? Kijk dan dan op https://www.ticketkantoor.nl/shop/HHbockbier

Nog niet alle brouwerijen zijn bevestigd, dus houd ons in de gaten!

Tot dan! Proost.

0