VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Ook bij de BioExpress is het vandaag Dag van de Duurzaamheid

10 oktober (vandaag) is het de Dag van de Duurzaamheid. Door het hele land zijn er duizenden activiteiten die duurzame initiatieven in het zonnetje zetten.

Centrum voor Duurzaamheid NMCX bestaat vandaag 10 jaar, Jos levert zonnestroom en Haarlemmermeers energiebedrijf Tegenstroom levert die zonnestroom aan haar klanten in de Haarlemmermeer. Reden voor een feestje! En dat feestje vieren we vandaag op de Dag van de Duurzaamheid. Het team van de BioExpress mag de gasten voorzien van veel lekkers, o.a. onze Zero Waste Smoothie en Burger van ‘geredde’ groenten. Ook mogen wij de gasten tijdens de boekpresentatie ‘’Circulaire Economie Haarlemmermeer en de haven van Amsterdam’’ voorzien van soep van ‘geredde’ groenten. De BioExpress is super trots dat wij mogen bijdragen aan de Dag van de Duurzaamheid.

Kom jij langs in onze lunchroom (gevestigd in Tuincentrum Suidgeest) om samen met ons voedselverspilling tegen te gaan? Wij zijn geopend voor de lunch, maar uiteraard ook voor een kopje koffie met huisgemaakte taart!

0