VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Zoek je leuk werk? De BioExpress is op zoek naar horeca talent

Op zoek naar een werkplek in de horeca waar je veel kunt leren? De BioExpress is een lunchroom (gevestigd in Tuincentrum Suidgeest) en een cateringservice (met foodtrailer) in Nieuw-Vennep. Wat de BioExpress zo bijzonder maakt? De lunchroom is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. De BioExpress is dan ook veel meer dan lekker eten. De BioExpress biedt mensen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt een ontwikkelingstraject op het gebied van sociale activering, zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfredzaamheid, sociale-, persoonlijke- en specifieke arbeidsvaardigheden. 

Vacature voor mensen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt M/V

De BioExpress is per direct op zoek naar talenten met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt voor in de keuken en de bediening.    

Wij zoeken, iemand die:

  • Netjes en schoon werkt
  • Zich goed aan gemaakte afspraken houd
  • Goed in een team kan werken
  • Enthousiast is
  • Minimaal 8 uur per week beschikbaar is
  • In de Haarlemmermeer woont

Wat bieden wij?

  • Een ontwikkelingstraject op het gebied van sociale activering, zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfredzaamheid, sociale-, persoonlijke- en specifieke arbeidsvaardigheden
  • Kans om door te stromen naar een betaalde baan binnen of buiten de BioExpress

Medewerker bediening

Jouw werkzaamheden bestaan uit het serveren van drankjes, eten en hapjes. Werkervaring is niet vereist, belangrijker is het plezier in het werk!

Medewerker keuken

Je gaat meehelpen in de keuken. Je kan hier denken bij het snijden van groenten, borden klaarzetten, gerechten klaarmaken etc. Ook zal je mee gaan helpen in de afwas.

Biologisch geïnspireerd, lokaal, zonder toevoegingen en winnaar Groenste Idee

De BioExpress is biologisch geïnspireerd, maakt gebruik van lokale leveranciers (zoals van Wees kaas en Buurtmoestuin Nieuw-Vennep) en bereidt alle gerechten vers. Samen met Jumbo van Vliet in Nieuw-Vennep zet De BioExpress voedselverspilling op de kaart (winnaar Groenste Idee Haarlemmermeer 2018). Dagelijks houdt de Jumbo veel producten over die niet verkocht zijn of waar een plekje op zit. Deze producten ‘’reden’’ wij van de vuilnisbak en verwerken wij tot heerlijke gerechten, zoals de BioExpress Groenteburger.

Ben jij op zoek naar leuk werk en de perfecte kandidaat voor deze vacature?

Neem voor meer informatie contact op met Vincent van Munster via info@BioExpresss.nl.

0