VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Zero waste smoothie

Wie zich tijdens deze koude dagen in meer tropische sferen wil begeven heeft geluk! BioSoepi heeft vandaag namelijk de heerlijke Zero Waste smoothie voor u klaarstaan. Deze smoothie zit boordevol fruit en is naast erg lekker dus ook nog eens ontzettend gezond!

Volop voordelen

Druiven en mango helpen om te beginnen bij talloze aandoeningen. Zo kan mango voor verlichting bij ademhalingsproblemen zorgen en kunnen druiven dankzij hun hydraterende werking astma-aanvallen verminderen. Samen met vitamine A, C en E draagt de stof selenium in mango bij aan het voorkomen van hart-en-vaatziekten en doordat druiven stikstofmonoxideniveaus in het bloed verhogen, worden bloedstolsels voorkomen en wordt de kans op hartaanvallen verminderd. Dankzij de hoeveelheid vitamine A en bètacaroteen in mango en de aanwezigheid van niet alleen vitamine C, K en A, maar ook flavonoïden en mineralen in druiven, dragen beide vruchten ook nog eens bij aan de versterking van het immuunsysteem!

Alleen in ananas

De ananas is voornamelijk ontzettend gezond omdat het, als enige vrucht, bromelaïne bevat, een enzym met ongelofelijk veel gezondheidsvoordelen. Zo zorgt het onder meer voor versterking van het immuunsysteem, bevordering van wondgenezing, het tegengaan van infecties en gezondere darmen. Bovendien kan bromelaïne zelfs bijdragen bij het voorkomen van kanker!

Goed voor de ogen

Alle drie de vruchten in deze smoothie kunnen tenslotte ook bijdragen aan de gezondheid van de ogen. Zo bevatten de flavonoïden in druiven antioxidanten die schade door vrije radicalen verminderen en bestrijden, waarmee zij de ontwikkeling van oogaandoeningen als cataract en maculadegeneratie kunnen helpen voorkomen. Ook bètacaroteen in ananas en mango kan helpen bij het beschermen van de ogen en het verminderen van de kans op maculadegeneratie.

Lekker tropisch

Wilt u ook lekker in de vakantiestemming komen? Kom dan snel naar BioSoepi! Getalenteerde medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt staan in onze gezellige lunchroom voor u klaar om deze tropische traktatie met veel liefde voor u te bereiden en te serveren!

Blogger: Firaas Fouani

0