VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

We love BioSoepi

Wij serveren 7 dagen per weer verse, gezonde en vooral lekkere soepen van BioSoepi. Met daarnaast luxe broodjes, koffie & thee, smoothies en huisgemaakte taarten.

We love BioSoepi

In onze keuken word je gastvrij ontvangen door een trotse keukenbrigade die dagelijks heerlijke, verse gerechten voor je bereidt.

Iedere dag staan er minimaal twee soepen en wisselen wekelijks van menu. Wij werken met verse ingrediënten en we houden wel van een avontuurlijke soep. Deze week:

• een pittige Italiaanse aardappel groentesoep met verse knoflook, peper, tijm en rozemarijn.
• een kerrie-kokos soep met verse prei
• een Chinese groentesoep met taugé.

Soep van ‘geredde’ groenten
Lunchroom en cateringservice de BioExpress is met ‘voedselverspilling op de kaart’ winnaar van het Groenste Idee. Ons talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt laat u graag zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’! En nee, dat betekent absoluut niet dat je vies, oud, lelijk voedsel eet. Zeker niet, wij maken heerlijke gerechten van gekneusd fruit, gekke groenten en fruit en groenten dat tegen de houdbaarheidsdatum aan loopt.

Soep to go
Naast een lekkere soep in ons gezellige lunchroom bestaat er ook mogelijkheid tot take away, kun je grotere hoeveelheden bestellen, en kun je kiezen voor catering van bijvoorbeeld een feestje.

0