VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Nationale Week Zonder Vlees bij de BioExpress

Wanneer je als volwassene één week geen vlees eet, bespaar je: 7 maanden douchewater, 111 kilometer autorijden (uitlaatgassen), 1 Blije kip en 7 maanden werk voor een boom om de omgeving te zuiveren. Allemaal redenen voor de BioExpress om dit mooie initiatief te steunen. IN de week van 11 t/m 17 maart 2019 heb je bij de BioExpress de mogelijkheid om mee te doen aan de Nationale Week Zonder Vlees.

Nationale Week Zonder Vlees bij de BioExpress1 week even helemaal vegetarisch eten

De Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 11 tot en met 17 maart 2019 een week lang geen vlees en vis te eten en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Dit initiatief heeft als doel om Nederland bewust te maken van de positieve impact van minder vlees eten en ook om te laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn.

Nationale Week Zonder Vlees bij de BioExpress

Bij de BioExpress is het altijd mogelijk om vegetarisch te eten waaronder de Groentebal en BioExpress burger van o.a. ‘geredde’ groenten. Je kunt tijdens Nationale Week Zonder Vlees kennismaken met de vegetarische keuken en leren dat vegetarisch eten niet saai, smaakloos en moeilijk hoeft te zijn. Kies bijvoorbeeld voor ‘BioExpress special’. We starten met een BioSoepje van de dag, daarna een BioExpress Groentenbal of Burger + een (h)eerlijke ZeroWasteSmoothie en dat voor slechts € 9,95 per persoon.

Ben jij een echte vleeseter?

Denk je dat je niet zonder een lekker stukje vlees of vis kunt? Dan dagen we jou uit. Steeds meer mensen ervaren het gemak en de voordelen van een vegetarische of veganistische levensstijl. Bewuster bezig zijn met voeding, de productie en de wereld. Mede hierom wordt de week zonder vlees georganiseerd. Deze editie vind plaats tussen 11 t/m 17 maart 2019. Doe jij ook mee?

0