VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

MOEDERDAGLUNCH NATUURLIJK BIJ DE BIOEXPRESS

Op zondag 12 mei 2019 is het tijd om je moeder weer eens extra in het zonnetje te zetten! En waar kan dat beter dan bij de BioExpress. Wij hebben drie tips voor je:

 1. MOEDERDAGLUNCH
  U kunt tijdens Moederdag genieten van een speciaal samengestelde lunch bij de BioExpress. Zet uw moeder in het zonnetje en verras haar met deze heerlijke lunch.
  Menu Moederdaglunch
  Jullie worden ontvangen met een huisgemaakte BioSoepi. Hierna verschijnt een etagère op tafel gevuld met onze heerlijke luxe broodjes, beroemde mini wraps en een ZoroWasteSmoothie. Jullie sluiten af met een kop koffie/ thee met huisgemaakte appeltaart.Kosten € 14,50  p.p., reserveren is verplicht en kan hier >>
 2. Gratis Thee 2de gebakje (voor uw lieve moeder) 
  Trakteer uw moeder 12 mei op een potje thee met huisgemaakt gebak en het 2de gebakje (voor uw lieve moeder) is gratis.
 3. Moederdag tip: Cadeaubon
  Moederdag lunchVerras eens iemand met een cadeaubon van De BioExpress! U kunt deze bonnen bij ons in de lunchroom aanschaffen wanneer u iemand wilt verassen met een een lunch of een heerlijk gebakje. Kent u misschien iemand die regelmatig als gast een kop koffie komt drinken? Of komt u zelf regelmatig? Misschien is dan de koffiekaart wel een leuk idee.
  Wilt u uw cadeaubon liever thuis gestuurd hebben? Uiteraard bieden wij u deze mogelijkheid ook. Wanneer u ons het bezorgadres doorgeeft zorgen wij na betaling van het verschuldigde bedrag dat de cadeaubon wordt opgestuurd.

Onze lunchroom is elke zondag geopend tussen 11.00 tot 17.00.

0