VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Winnaars – Gezondste Snack 2019

Donderdag 18 april 2019 is het dan zover: We maken de winnaars bekend van de Gezondste Snack 2019!
Leerlingen van het Kaj Munk College Technasium Hoofddorp kregen een opdracht van BioExpress: ontwerp een gezonde snack voor onze lunchroom en catering.

De leerlingen deden onderzoek naar duurzame, biologische maar vooral gezonde ingredi├źnten. Er werden in totaal 23 recepten via een kookchallenge in de klas gepresenteerd aan een expert jury.
De jury heeft de snacks geproefd en beoordeeld op gezond, 100% biologisch, glutenvrij, smaak en structuur en natuurlijk bereidingswijze voor duurzame toepasbaarheid in de praktijk.

De eindpresentatie en huldiging van de winnaars zal plaatsvinden op donderdag 18 april aanstaande in Lunchroom de BioExpress.
Aan dit schoolproject werkten mee: Kaj Munk College Technasium Hoofddorp, Lunchroom en catering de BioExpress en NMCX, Centrum voor Duurzaamheid.

0