VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De BioExpress ontwikkeld de (h)eerlijkste pannenkoek van de Haarlemmermeer.

Het meest gezellige en bijzondere lunchroom van Nieuw-Vennep is te vinden in tuincentrum Suidgeest! U kunt bij de BioExpress 7 dagen per week genieten van een (h)eerlijk kopje koffie, huisgemaakte lekkernijen en een ambachtelijke lunch. Onze talenten bereiden alles zelf, van taarten tot soepen, luxe broodjes en nu ook de (h)eerlijkste pannenkoek van de Haarlemmermeer.

pannenkoek

Hele bijzondere pannenkoeken

Een top beslag naar eigen receptuur van enkel pure en regionale ingrediënten direct van de boer(en). Maar wat onze pannenkoek echt bijzonder maakt zijn onze enorm enthousiaste talenten! Ons team met daarin met mensen met beperking, zorgt ervoor dat u zich direct thuis voelt en dat elke pannenkoek top is.

Pannenkoek tijdens Avond4daagse

De foodtruck en talenten van de BioExpress staan ook dit jaar tijdens de Avond4daagse op het terrein van het HVC. Dit jaar laten wij alle deelnemers van de 4daagse onze nieuwe pannenkoek proeven. Onze geweldige pannenkoek gaat ook verkocht worden in de lunchroom van de BioExpress. Elke woensdag kun jij als pannenkoekenfan met je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje bij ons vieren.

Duurzaam, lokaal, biologisch geïnspireerd, bourgondisch lekker en sociaal vervaardigd. Dat zijn onze gerechten, waar we super trots op zijn. Kom deze week lekker proeven tijdens de 4-daagse of binnenkort inmonze lunchroom! Bij ons is geen dag hetzelfde dus kom snel langs en laat u verrassen.

Tot ziens bij de BioExpress!

0