VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

BioExpress verraste bezoekers van Proefpark Haarlem 2019

Van 23 t/m 25 augustus 2019 vond het foodtruckfestival Proefpark Haarlem plaats in het prachtige Kenaupark in Haarlem. Op dit festival stonden ca. 30 foodtrucks met een uiteenlopend aanbod: flesjes, poffertjes, brownies, een lekker koel speciaal biertje en nog veel meer. Uiteraard was de BioExpress ook van de partij. Bezoekers aan het Proefpark konden genieten van onze unieke BioSoepi’s in de smaken tomaat en courgette én onze unieke Groentebal. Onze groetenbal is een uniek mengsel van groenten en overige geheime ingrediënten. Dit unieke recept is ontwikkeld door onze twee koks John Erhardt en Maarten Brant.

Proefpark Haarlem 2019Biologisch en duurzaam

De ingrediënten van onze producten zoals de groentebal zijn biologisch geïnspireerd en duurzaam. De BioExpress is een mooie samenwerking aangegaan met Jumbo van Vliet om groenten en fruit van verspilling te redden. Met recepten als onze groentebal zetten wij het tegengaan van voedselverspilling op de kaart.

Lokaal en vers

Door onze samenwerking met partners als Jumbo van Vliet, maar bijvoorbeeld ook zuivelboerderij van Wees in Nieuw-Vennep laten wij zien wat onze regio aan onze regio aan mooie producten te bieden heeft.

Liefde en passie

Het team van de BioExpress werkt met heel veel passie en liefde aan het bereiden van de lekkerste gerechten. Het is mooi om te zien hoe onze talenten met een beperking en/of afstand tot de arbeidsmarkt zich ontwikkelen en groeien. Het is voor de BioExpress elke dag weer een uitdaging om het optimale uit elkaar en de producten te halen. Het resultaat….dat zie je en dat proef je!             

0