VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De BioExpress sluit aan bij de karavaan op het Grazende Zwaan festival 2019

Voor het derde jaar op rij staat de BioExpress tussen 13 en 15 september op theaterfestival de Grazende Zwaan van de Karavaan. Op dit openlucht theaterfestival worden in de unieke setting van Landgoed de Kleine Vennep in Nieuw-Vennep voorstellingen gespeeld die geschikt zijn voor jong én oud.

NIEUW: BioExpress wafelsDe BioExpress sluit aan bij de karavaan op het Grazende Zwanen festival

Tijdens het Grazende Zwanen festival introduceert de BioExpress een nieuw product: (h)eerlijke wafels! Dit heerlijke Belgische gebak is zowel koud als warm héérlijk en kan bijvoorbeeld gegeten worden met boter of poedersuiker, maar ook heerlijk met slagroom en aardbeien. Tijdens het Grazende Zwanen festival introduceert de BioExpress haar unieke wafelrecept!

Wraps

Naast de introductie van onze nieuwe wafels serveert de BioExpress op het festival ook haar bekende wraps. Deze wraps worden belegd met verse en lokale ingrediënten, waaronder ‘geredde’ groeten van Jumbo van Vliet. Met dit Groenste Idee van de Haarlemmermeer laat de BioExpress zien wat je met ‘waste’ kunt maken. Naast de ‘geredde’ groenten worden onze wraps uiteraard met liefde bereid door onze talenten!         

0