VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

BioExpress helemaal uitverkocht op het Aardappeloogstfeest

Niets is toch heerlijker dan lekker in de aarde wroeten om je eigen maaltje aardappelen te rooien? Zo begon het Aardappeloogstfeest in Nieuw-Vennep, het groeide al snel uit tot een groot feest voor het hele gezin.

Aardappeloogstfeest 2019
Dit jaar stonden naast het oogsten van aardappels ook het zelf maken van limonade, het spel hooivork hangen en zelf een hut bouwen op het programma. Bij een glas heerlijke, zelfgemaakte limonade hoort natuurlijk iets lekkers. De BioExpress was met haar unieke foodtruck aanwezig om de lekkerste wafels te introduceren aan de enthousiaste bezoekers.

Aardappeloogstfeest - De BioExpressLekker, lokaal en biologisch geïnspireerd
Naast erg lekker, zijn de wafels van de BioExpress ook nog eens duurzaam omdat ze gemaakt zijn van puur lokale ingrediënten. De BioExpress heeft op lokaal niveau samenwerkingsverbanden met boeren wat de ecologische voetafdruk van de gerechten van de BioExpress laag houd. Daarnaast zijn de producten en ingrediënten van de BioExpress, zoals de naam BioExpress al zegt, biologisch geïnspireerd.

Met liefde bereid
Alle gerechten van de BioExpress worden bereid door talenten met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel van de BioExpress is om talenten met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om zich verder te ontwikkelen en te groeien op het gebied van zelfvertrouwen, zelfbeeld, zelfredzaamheid en arbeids- en sociale vaardigheden.

Helemaal uitverkocht
De bezoekers aan het Aardappeloogstfeest hebben zich de wafels van de BioExpress goed laten smaken, want ze waren helemaal uitverkocht! Geen nood voor de mensen die op het Aardappeloogstfeest geen wafel hebben weten te scoren, alle producten die in de foodtruck verkocht worden, zijn ook verkrijgbaar bij Lunchroom de BioExpress (gevestigd in Tuincentrum Suidgeest) in Nieuw-Vennep.

De BioExpress maakt het verschil, dat zie je…en dat proef je!

0