VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Kom eten op het Kometenplein in Hoofddorp

Heeft u onze foodtruck al eens zien staan? Op een festival of wellicht bij een evenement wat door ons van catering is voorzien? Vanaf nu is onze foodtruck elke donderdag en vrijdag te vinden op het Kometenplein in Hoofddorp. Momenteel ondergaat het Kometenplein een metamorfose tot gezellig plein met winkels, restaurants en dus nu ook … onze foodtruck! Het Kometenplein zal vanaf heden dan ook bekend staan als het Kom Eten plein.

Cateringservice de BioExpress HaarlemmermeerWat kunt u bestellen bij onze foodtruck?

Op de donderdag en de vrijdag zal onze foodtruck te vinden zijn op het Kometenplein in Hoofddorp. U kunt bij onze foodtruck terecht voor (h)eerlijke soepen en wraps. Wat denkt u bijvoorbeeld van een kopje tomatensoep of courgettesoep? Onze BioSoepi’s smaken erg goed met een van onze wraps. Neem bijvoorbeeld onze cajun wrap met kip en een heerlijke, kruidige dressing. Ook als u liever een wrap zonder vlees wilt, bent u bij ons aan het juiste adres: neem dan een wrap met onze ‘geredde’ groenten.

‘Geredde’ groenten

Onze soepen en wraps worden bereid met ‘geredde’ groenten. De BioExpress heeft een unieke samenwerking met Jumbo van Vliet in Nieuw-Vennep. Vijf dagen per week ‘redt’ de BioExpress groenten en fruit die anders verspild zouden worden. Op deze manier wil de BioExpress voedselverspilling op de kaart zetten en laten zien wat je met ‘waste’ kunt doen.

Passie en betrokkenheid

De BioExpress is betrokken bij de mens en het milieu. Onze talenten met een beperking en/of een afstand tot de arbeidsmarkt bereiden met liefde de lekkerste gerechten voor u. Daarnaast draait het bij de BioExpress om duurzaamheid. Onze soepen en wraps worden geserveerd in milieuvriendelijke verpakkingen.

De BioExpress maakt het verschil…dat zie je, dat proef je!

0