VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel.

Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel. Laten we samen zorgen dat niemand zich in Nieuw-Vennep de steek gelaten voelt. In 2015 hebben wij het project BioSoepi ontwikkeld om (eenzame) mensen met een beperking en ouderen met elkaar in contact te brengen.  Dat gaan we in 2020 dus gewoon weer doen. 

coronahulp soep cadeau BioExpress

Heb jij een vader/moeder of opa/oma die nu wel
even wat liefde en gezonde aandacht kan gebruiken?

Laat het ons dan weten. Onze talenten zullen een vers soepje met jouw persoonlijk boodschap helemaal gratis bezorgen. Aanmelden kan via dit formulier.

Steun onze missie en uw gezondheid

De sociaalste en lekkerste soep van Nederland leveren wij in Nieuw-Vennep gewoon vers geleverd aan huis! Vanaf twee liter bezorgen de talenten van de BioExpress de verse soep gratis aan huis. Wist u dat als u bij ons een lunch, catering of soep bestelt, u bijdraagt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Alles worden namelijk bereid en geleverd door de talenten van de BioExpress. Op de website www.BioExpress.nl vindt u meer informatie over onze soep abonnementen andere services.

0