VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Gezocht: soep afhaalpunt in de Haarlemmermeer.

Afhaalpunt worden van de lekkerste en sociaalste soep van Nederland? Samen nog meer mensen laten genieten van onze (h)eerlijke soep en impact maken? Mail ons op info@BioExpress.nl en wij sturen uw de informatie. U steunt niet alleen onze bijzondere missie, U krijgt als afhaalpunt uiteraard ook een vergoeding en een boel extra blije klanten.

Gezocht: soep afhaalpunt in de Haarlemmermeer

Gezocht: soep afhaalpunt

Onze verse soepen zijn al verkrijgbaar bij slagerij de Scharrelaar, maar wij zoeken ook afhaalpunten in Hoofddorp en in Lisse.  Onze soep is vers en ingemaakt en moet koel bewaard worden.

Wat maakt onze soep zo lekker en bijzonder?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wij geven talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en sociaalste soep van de Haarlemmermeer: BioSoepi. Wij werken veel met biologische, lokale en seizoensgebonden producten en proberen hiermee rekening te houden met het milieu en de lokale maatschappij. 

LOKAAL EN SOCIAAL

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpress geeft talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van Nederland. Een bestelling bij de Bioexpress is niet alleen lekker en gezond, u maakt het ook mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek hebben en midden in de maatschappij staan!

Soep afhaalpunt worden van de lekkerste en sociaalste soep van Nederland? Samen nog meer mensen laten genieten van onze (h)eerlijke soep en impact maken? Mail ons op info@BioExpress.nl en wij sturen uw de informatie.

0