VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Tijd voor actie! No(Social)Waste sapje cadeau.

Voor jongeren komt het leven langzaam maar zeker weer op gang, terwijl veel mensen met een lichamelijke, visuele, (licht)-verstandelijke beperking en/of autistische stoornis in de Haarlemmermeer geïsoleerd in huis blijven.

Tijd voor actie💪!

Samen met twee vrijwilligers van De BioExpress gaan we mensen gelijkwaardig met elkaar in contact te brengen via www.OogvoorVriendschap.nl en wekelijks online events. Elke woensdag is er het Koffie Café, elke vrijdag een telefonische wandelclub en in de avond een super gezellige borrel. Alles verloopt veilig via ZOOM en deelname is helemaal gratis.

Het coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel.

Laten we samen zorgen dat niemand zich in Haarlemmermeer in de steek gelaten voelt. Lunch- en Cateringservice de BioExpress is ontstaan door het project BioSoepi. Dit hebben wij in 2015 ontwikkeld om (eenzame) mensen met een beperking en buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Dat gaan we in 2020 dus gewoon weer doen.

KEN JIJ IEMAND DIE NU EVEN WAT LIEFDE EN GEZONDE AANDACHT KAN GEBRUIKEN?

Laat het ons dan weten. Onze talenten zullen een vers No(Social)Waste sapje met jouw persoonlijk boodschap helemaal gratis bezorgen. Bestellen kan hier en gebruik de couponcode: Liefde&Aandacht

LOKAAL EN SOCIAAL

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpress geeft talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste soep van Nederland. Een bestelling bij de Bioexpress is niet alleen lekker en gezond, u maakt het ook mogelijk dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke werkplek hebben en midden in de maatschappij staan!

0