VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Team BioExpress op Coronaproof-editie van Grazende Zwaan festival

Ondanks alle coronatoestanden gaat het jaarlijkse theaterfestival Grazende Zwaan in Nieuw-Vennep op 12 en 13 september door. Op en om boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep worden verschillende vormen van theater gepresenteerd, toegankelijk voor het hele gezin. Zo is er locatietheater, straattheater, familietheater, concerten en dit jaar voor het eerst landgoedtheater voor volwassenen. 

Net als vorig jaar is de BioExpress er met de foodtrailer bij om de gasten te voorzien van (h)eerlijk eten. Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud, met theater in de polder. Een vrolijk en bijzonder programma op en om de monumentale boerderij van boer Molenaar en op het erf van overbuurman Gijzenberg.

De BioExpress - Grazende Zwaan festivalDe BioExpress, winnaar Groenste Idee!
Sociaal ondernemen, biologisch geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk: erg lekker! Dat is de BioExpress. Naast lokaal en biologisch, zijn wij met ‘voedselverspilling op de kaart’ winnaar van het Groenste Idee. Onze creatieve koks maken van ‘geredde’ producten de héérlijkste gerechten voor de lunchroom en cateringservice. Tijdens het festival zullen wij de bezoekers van onze nieuwe gerechten laten genieten.

Locatie
De monumentale boerderij van de familie Molenaar ligt in een gebied in transitie, de boerderij en het land wordt in de toekomst een landgoed: Kleine Vennep (naar de huidige naam van de boerderij). Het adres van de boerderij is Hoofdweg 1041, 2152 LJ in Nieuw-Vennep. De boerderij is te bereiken via een weg langs het water waarop staat aangegeven: alleen bestemmingsverkeer (wél toegankelijk voor bezoekers aan het festival). Auto’s en fietsen kunnen geparkeerd worden bij de boerderij.

Over de BioExpress

De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Al onze gerechten worden vers en met liefde gemaakt …..dat proef je … ook tijdens het Grazende Zwaan festival!

0