VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De Impact borrelbox van een social enterprise

Zelfs in deze uitdagende tijd hoeft u uw samenzijn met collega’s niet langer te missen. De BioExpress introduceert een nieuw concept: De IMPACT BORRELBOX. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress.         

  • Direct op rekening bestellen en facturatie compleet op maat
  • Voor elk budget een toffe impact borrelbox
  • Meerdere adressen mogelijk in heel Nederland
  • Optioneel met kaartje naar keuze met uw persoonlijke boodschap
    (evt. in eigen huisstijl, mogelijk vanaf 50 stuks)
  • Minimaal 4 dagen houdbaar
  • Verse producten & luxe producten
  • Bijpassende luxe drankarrangementen
  • Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact!

Wat maakt onze Impact borrelbox zo bijzonder?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De BioExpresss geeft talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek in de maatschappij. Samen maken we o.a. de lekkerste Impact borrelbox. Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker!

Impact borrelbox = impact first!

De Impact borrelbox ook op Buy SocialBij sociaal ondernemers, zoals de BioExpress, staat de maatschappelijke missie voorop: impact first! Net als gewone bedrijven leveren sociale ondernemingen producten of diensten. Maar geld verdienen is geen hoofddoel, het is vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken. Tip: Buy Social! Sociaal inkopen is altijd een goed idee, maar nu ten tijden van de coronacrisis is het des te belangrijker om in actie te komen.

Definitie ‘sociale onderneming’

De BioExpress is aangesloten bij Social Enterprise NL. Hier is een internationaal geaccepteerde definitie van ‘sociale onderneming’ geformuleerd. Ook staat Social Enterprise NL aan de wieg van de Code Sociale Ondernemingen, die de definitie ‘vertaalt’ naar handvatten voor beleid en bedrijfsvoering. De grondslag (‘Impact first’) en principes van de Code vormen een kader waarbinnen sociale ondernemingen zich ontwikkelen. Je kunt er meer over lezen in het hoofdstuk Code Sociaal Ondernemen: impact first!

De BioExpress = de Impact Borrelbox = een Social Enterprise

De Impact borrelbox van een social enterpriseWij zijn er trots op te zijn aangesloten bij Social Enterprise Nederland. Bovendien biedt het ons houvast: we wisselen kennis en ervaringen uit in een groot netwerk van meer dan 350 gelijkgestemde ondernemers, we nemen deel aan workshops, masterclasses, mentortrajecten en peer-learning events; we steunen zo de lobby voor wet- en regelgeving die beter is voor sociaal ondernemers in Nederland en dragen eraan bij dat sociaal ondernemerschap in Nederland groeit, professionaliseert en beter (h)erkend wordt.

Samen een borrel met Impact organiseren en eenzaamheid bestrijden?

Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Wij verheugen ons om ook samen met u een borrel met impact te organiseren!

0