VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Wie verras jij met een Paas Impact Borrelpakket?

Maak iemand heel erg blij met een Paas Impact Borrelpakket van de BioExpress. Je gunt iedereen toch een fantastische Pasen? Bovendien blijft een spontaan cadeautje een bijzondere herinnering. Een zorgvuldig samengesteld Paaspakket met bijzondere wijnen en bier om eens goed te proosten. Want wat is een borrel nu zonder hapje, drankje en impact? 

Paas Impact Borrelpakket = Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact!

Verras uw collega’s met deze heerlijke IMPACT Borrelpakket. Een Borrelpakket boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress. Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een Borrelpakket maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.

impact borrelboxPaas Impact Borrelpakket op maat en voor elk budget

Wij bieden diverse borrel pakketen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. Zowel de producten, de houten kist en borrelplank worden met passie en liefde gemaakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Het is mogelijk om dit pakket feestelijk te verpakken in een mooie geschenkverpakking! Zowel de de houten kist en borrelplank van ‘gered’ hout en worden ook gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Populaire producten zijn onze Chutney ‘geredde’ groenten (winnaar Groenste Idee) en Barry’s daddelballetjes,  luxe gekruide notenmix en groentechips. In het Paas Impact Borrelpakket zullen de Paaseitjes uiteraard niet ontbreken en ook is het mogelijk een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen. Minimale afname 8 stuks

Samen een Paas borrel met Impact organiseren?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor uw medewerkers, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste Impact Borrelpakket van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Offerte op maat voor een Paas Impact Borrelpakket

Wilt u een groot aantal bestellen of zijn er speciale wensen? Met dit offerte formulier maken wij met veel plezier een voorstel op maat. Grote aantallen geschenken bestellen, versturen van verrassingen naar meerdere adressen of het personaliseren van cadeaus. Vraag het ons en wij regelen het!

Liever direct persoonlijk contact? Bel Vincent op 06 144 709 77.

0