VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Verras je moeder op Moederdag met een heerlijke Impact Borrelbox!

Moederdag 2021 zal voor veel moeders als gevolg van het coronavirus heel anders verlopen ten opzichte van voorgaande jaren. Maar dat je je moeder zondag (9 mei) misschien niet kunt verblijden met een bezoekje of een dikke knuffel, betekent natuurlijk niet dat je dit jaar geen impact kan maken op Moedersdag. Tip: laat de speciale Moederdag Impact BorrelBox van de BioExpress bezorgen. Lekker, sociaal en gegarandeerd een Moederdag met Impact!

Moederdag Impact BorrelBox

Moederdag Impact BorrelBox met persoonlijk boodschap

Verras je moeder met deze heerlijke IMPACT borrelbox. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress. Dit is een box waarover je moeder nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht, zeker op die van jouw moeder.

Verras je moeder met de Moederdag Impact BorrelBox!

Onze box vol liefde en passie bevat heerlijke lekkernijen waar je iedere moeder blij mee maakt. Zeker in de dagen dat we soms niet dichtbij elkaar kunnen zijn. Naast onze heerlijke chutney, Kaas van Wees, Bubbels, luxe noten, Barry’s Dadelballetjes, Honing-Moster-Dille dip hebben wij ook extra een klassieke Biosoepi in de box gestopt: Tomato Love. Een heerlijke tomatensoep gemaakt met liefde en passie. Deze impact borrel box is te bestellen voor €37,50 en wordt gratis bezorgd op een zelf gekozen datum van 5 t/m 8 mei. Hierbij zijn wij wel afhankelijk van de levertijden van PostNL, het kan dus zijn dat je box een dag eerder of later geleverd wordt.

Mogen wij een moederdag Impact BorrelBox bij jouw moeder afleveren op 9 mei?

DE IMPACT BORRELBOX - Lid van social enterprise

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor alle moeders in Nederland, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland. Normaal gesproken maken wij de Impact borrelboxen voor organisaties, ministeries en gemeenten in heel Nederland. Super trots en gaaf, maar wat is er mooier dan boxen maken voor de moeders van Nederland? 

Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Wij zorgen dat jouw boodschap op een leuk kaartje met de box geleverd wordt, geef de tekst eenvoudig door in het veld ‘opmerkingen’.
Nog niet besteld? Je hebt nog tot en met vrijdag 7 mei de tijd. Bestellen kan hier

0