VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Impact Bierlover Box: het cadeau voor de bierliefhebber!

Ben je op zoek naar een cadeau voor een bierliefhebber? Een cadeau dat áltijd goed is en ook nog eens impact maakt? Ga dan voor de Impact Bierlover Box! Daarmee geef je een heerlijke avond borrelen met alle benodigdheden: duurzame, sociale en biologisch bier, een hoop lekkernijen en een persoonlijke boodschap

De bieren in de Impact Bierlover Box:

Ook brouwerij De Prael gelooft in betekenisvol werk. Met een groep getalenteerde collega’s, hun helden, maken ze fantastische bieren. Bieren met een verhaal, en dat is te proeven!

De Prael Bier Borrel Box

 • De Prael – Code Blond (5,7%)
  Dit is een blond bier gebrouwen met Amsterdams regenwater. We hebben samen met Rainbeer een speciaal filter in de brouwerij gekregen waarmee we regenwater kunnen filteren naar een kwaliteit waarmee ze heerlijk bier mee kunnen brouwen. Ze vangen dit water op van het dak van de brouwerij. Een extra duurzaam biertje dus.
 • De Prael – Bitterblond
  Bitterblond is het eerste bier van Brouwerij de Prael, uit de tijd dat het nog ‘de Parel’heette. Het is een bovengistend, ongefilterd bier gebrouwen met pils,
  tarwemout en met een mooie hopbalans.
 • Iki Yuzu Iki bier Impact Borrelbox
  Dit biologische bier van iKi is van hoge gisting en heeft als Sencha als basis, dat is een groene thee. Hierdoor zit iKi bier vol met gezonde anti-oxidanten. iKi Yuzu is een fris, licht en energiek bier met de smaak van Yuzu (een citrusvrucht) goed waarneembaar.

 

De hapjes in de Impact Bierlover Box:

 • Pecannoten met truffelchocolade
 • Mosterd-Honing-Dille dip
  Onze Mosterd-Honing-Dille dip wordt met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress en zit in een luxe glazen hexagonale potje\
 • Sancho Nootjes
  Een eigenwijze pindaboer die eerlijk geproduceerde pinda’s inblikt
 • Van Wees Kaas blokjes
  De koeien van van Wees hebben een prachtig leven. De Melk wordt 2-3 keer per week verwerkt tot echte boerenkaas.
 • Handcooked Chips Zout

Impact Bierlover Box = Alles wat je nodig hebt voor geweldige borrelavond

Een Impact Borrelbox bevat altijd alles wat je nodig hebt voor een gezellige borrel en/of online event. Altijd lekkere drankjes met een hoop lekkers om te knabbelen zoals naturel chips, dipstokjes en onze eigen Honing-Moster-Dille Dip. Alle producten in onze boxen hebben een goed verhaal. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen of worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd, zijn circulair of gemaakt van gerecycled materiaal. 

 • Perfect proefpakket voor de bierliefhebber
 • Een onderscheidend borrel cadeau!

Ook geschikt voor de online vrijdagmiddagborrel
Wil jij een vrijdagmiddagborrel houden met collega’s of vrienden, maar kun je elkaar niet zien? Houd dan een online vrijdagmiddagborrel! Zorg ervoor dat iedereen een vrijdagmiddagborrel pakket heeft ontvangen, voordat je met elkaar gaat videobellen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Om dit pakket te kopen moet je 18 jaar of ouder zijn.

 

0