VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Secretaressedag met Impact

Jouw secretaresse, jouw personal assistant of hoe je hem of haar ook noemt, die ervoor zorgt dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Verras jouw “King/Queen of the Office” donderdag 21 april 2022 met een heerlijke Impact Box vol met liefde  en Impact.

Originele Secretaressedag Cadeau = de Impact borrelboxWe kunnen een Impact borrelbox naar keuze voor u opsturen, desgewenst met persoonlijke boodschap. Meerdere pakketten bestellen naar verschillende adressen is natuurlijk mogelijk. Neem contact met ons op.

Wat zit in een Impact borrelbox op Secretaressedag ?

Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht. De producten van de box worden met passie en liefde gemaakt en ingepakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Sociaal, biologisch en duurzaam geïnspireerd, lokale leveranciers en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Extra dit jaar: een heerlijke fles wijn uw eigen grappige (Secretaresse) wijnetiket.

Secretaressedag Cadeau = Impact borrelbox = IMPACT FIRST!

De Impact borrelbox ook op Buy SocialBij sociaal ondernemers, zoals de BioExpress, staat de maatschappelijke missie voorop: impact first! Net als gewone bedrijven leveren sociale ondernemingen producten of diensten. Maar geld verdienen is geen hoofddoel, het is vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken. Tip: Buy Social! Sociaal inkopen is altijd een goed idee, maar nu ten tijden van de coronacrisis is het des te belangrijker om in actie te komen.

DEFINITIE ‘SOCIALE ONDERNEMING’

De BioExpress is aangesloten bij Social Enterprise NL. Hier is een internationaal geaccepteerde definitie van ‘sociale onderneming’ geformuleerd. Ook staat Social Enterprise NL aan de wieg van de Code Sociale Ondernemingen, die de definitie ‘vertaalt’ naar handvatten voor beleid en bedrijfsvoering. De grondslag (‘Impact first’) en principes van de Code vormen een kader waarbinnen sociale ondernemingen zich ontwikkelen. Je kunt er meer over lezen in het hoofdstuk Code Sociaal Ondernemen: impact first! Daarnaast gaat ook 10% van de winst naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Wilt u graag uw secretaresse een borrelbox cadeau doen? Zoek niet verder! Onze Impact borrelbox is het ideale cadeau en gaat gegarandeerd impact maken!

0