VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Moederdag 2022 met Impact = Impact box!

Jouw lieve moeder is natuurlijk de beste! Je wil daarom natuurlijk een geweldig cadeau voor Moederdag vinden en liefst dubbele IMPACT maken 🙂 Onze Impact Box voor mama gaat recht naar het hart en zeggen luid en duidelijk hoeveel je van haar houdt. Inderdaad, moeders verdienen echt elke dag een cadeau, maar omdat Moederdag haar feestje is, laten we ze glimlachen met een uniek cadeau vol Impact

MOEDERDAG IMPACTBOX = EEN FEESTJE OM TE GEVEN EN KRIJGEN

Verras je moeder met deze heerlijke IMPACT BOX. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress. Dit is een box waarover je moeder nog lang zalnapraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse box vol impact:

√ Liefde & passie
√ Pecannoten met truffelchocolade
√ Chips
√ Luxe Nootjes
√ Merlot (Bio)
√ BIO Pizzolato Prosecco Frizzante
√ Nieuw: Homemade hart zeepjes
√ Nieuw: Blikje tegoedbonnen
√ Nieuw: Zakje geluk met impact
√ Nieuw: Potje met hartjes
√ Persoonlijke tekst

Verras je moeder met de Moederdag Impact Box door heel Nederland!

Onze box vol liefde en passie bevat heerlijke lekkernijen waar je iedere moeder blij mee maakt. Zeker in de dagen dat we soms niet dichtbij elkaar kunnen zijn. Naast onze heerlijk biologische Merlot en Proscesso hebben wij ook een aantal nieuwe producten in onze box gestopt: Homemade hart zeepjes, blikje tegoedbonnen en een zakje geluk met impact. Leuk detail: Ons Klavertje vier (blad en bloem) zijn eetbaar, hebben een zure citroensmaak , worden gebruikt is salades.

Mogen wij een moederdag Impact BorrelBox bij jouw moeder afleveren op 7 mei?

DE IMPACT BORRELBOX - Lid van social enterprise

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor alle moeders in Nederland, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste box van Nederland. Normaal gesproken maken wij de Impact borrelboxen voor organisaties, ministeries en gemeenten in heel Nederland. Super trots en gaaf, maar wat is er mooier dan boxen maken voor de moeders van Nederland? 

Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

Wij zorgen dat jouw boodschap op een leuk kaartje met de box geleverd wordt, geef de tekst eenvoudig door in het veld ‘opmerkingen’.
Nog niet besteld? Je hebt nog tot en met vrijdag 7 mei de tijd. Bestellen kan hier

0