VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

Festival voor Hernieuwen

De BioExpress op het Festival voor Hernieuwen

Meerlanden bestaat 25 jaar en dat vieren ze met jou! Op zaterdag 27 augustus wordt onze milieustraat in Rijsenhout omgetoverd tot een interactief festivalterrein, met foodtrucks (waaronder die van ons), workshops én een kijkje achter de schermen. Wij zijn super trots dat wij de lunch mogen verzorgen voor de 100 vrijwilligers en dat onze foodtruck mag staan op dit geweldige feest.

Festival voor HernieuwenStap in de wereld van afval: kom koffiedik kijken, stap achterop een inzamelwagen en maak je eigen compost. Van vintage kleding en meubels vanuit de Meerwinkel naar goud zoeken in afgedankte elektronica. Leerzaam maar vooral superleuk! Voor elke leeftijd een beleving.

Entree is gratis, dus neem kinderen, vrienden, ouders en klasgenootjes mee en vier met ons de mijlpaal Meerlanden 25 jaar!

Festival voor Hernieuwen // Kom proeven, ruiken, spelen, meedoen en laat je inspireren: Hernieuw je eigen wereld!
zaterdag 27 augustus 2022
Tijd 11:00 – 15:30 uur
Adres Milieustraat Rijsenhout
Aarbergerweg 41
1435CA Rijsenhout

Gefeliciteerd met dit fantastische jubileum en bedankt voor jullie steun aan onze missie. 

0