VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

VERS VAN DE PERS

De BioExpress ook op Aardappeloogstdag Parklanden 2022

Op zondag 4 september is het weer Aardappeloogstdag op Parklanden! Een ritje met de tractor naar het aardappelveld, zelf aardappelen oogsten en dan… zelf frites laten maken en smullen maar!

Aardappeloogstdag Parklanden 2022Daarnaast kun je natuurlijk ook weer de geitjes aaien en je eigen limonade melken. Daarnaast is Maikel, de wafelkoning van de BioExpress, er met zijn heerlijke wafels.  

Tickets worden alleen via de voorverkoop verkocht. Niet op het evenement zelf! Meer informatie is te vinden op www.parklanden.nl.

Wanneer
Zondag 4 september van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Waar
Parklanden, Rijnlanderweg tussen 1144 en 1128, te Nieuw-Vennep.

Programma Aardappeloogstdag Parklanden 2022

  • Een ritje met de tractor naar het aardappelveld.
  • Zelf met de hand aardappelen oogsten.
  • Zelf frites maken van je eigen aardappelen en laten bakken.
  • Je eigen limonade melken.
  • Geitjes aaien.

Voedselbank
Om de week worden 300 kilo aardappelen aan de voedselbank geschonken door de Parklandenboeren. Met de opbrengst van deze dag financieren zij hier een stukje van en wordt het openbare toegankelijke gedeelte van Parklanden onderhouden.

Bestel nu je tickets

0