VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Bezorgservice

Lekker & Gezond

De producten van de BioExpress komen uit onze eigen keuken en worden dagelijks vers bereid. Ambachtelijk pure lekkernijen.

No (Social) Waste

Kansen geven aan mensen met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Vers, lokaal en duurzaam!

Een (h)eerlijke, kwalitatief en zoveel mogelijk biologisch geïnspireerde cateringservice in en rond de Haarlemmermeer.

Alles voor een lekkere lunch

De BioExpress is de broodjes bestel- en bezorgservice voor uw lunch. De hoogwaardige kwaliteit, zoals u die gewend bent vanuit de lunchroom, kunt u ook op het werk laten bezorgen.Of het nu om enkele belegde broodjes gaat of een compleet verzorgde lunch. Online kunt u een keuze maken uit belegde broodjes, groene salades, fruit, muffins en drankjes.

Vanaf € 3,75 per persoon per lunch. 

Alle producten worden vers gemaakt en uitgeleverd voor de afgesproken tijd. Wel tenminste drie uur voor de afgesproken tijd bestellen (7 dagen per week). Ons werkgebied begeeft zich in Nieuw-Vennep en omstreken. Heeft u speciale wensen voor de catering van een bedrijfslunch of een ander event dan kunt u contact opnemen met onze cateringservice via 06 144709 77 of info@BioExpress.nl.

Ik dank jullie heel hartelijk voor de inzet: de catering was heel goed, lekker en op tijd – het ontbrak ons aan niets. Alles verliep glad en soepel – de catering was een belangrijke bijdrage aan het welslagen van de Summer School, en die was, als ik mag afgaan op de reacties van de vakwereld, heel geslaagd. Dus nogmaals, dank!

R. van Leeuwen – Curator Landschapstriënnale

Wat hebben wij en onze gasten genoten gisterenavond! Jullie hebben alle verwachtingen overtroffen. We kregen leuke complimenten over al het eten wat jullie hebben bereid. Het zag er prachtig uit en het was verrukkelijk en mooi verzorgd!

JanWillem en Corine Hofland uit Nieuw-Vennep


SLFProductBeschrijvingCategoriePrijsBestel
1 PlaceholderBroodje ‘Kaas van Wees’

met verse tomaat, komkommer, gekookt ei, sla en huisgemaakte dressing

4.90
2 Kaas van WeesTONIJNSALADE

een frisse huisgemaakte tonijnsalade met olijven, kappertjes, zilveruitjes, rode ui, mayonaise en huisgemaakte dressing

495.00