test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Bezorgservice

Lekker & Gezond

De producten van de BioExpress komen uit onze eigen keuken en worden dagelijks vers bereid. Ambachtelijk pure lekkernijen.

No (Social) Waste

Kansen geven aan mensen met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Vers, lokaal en duurzaam!

Een (h)eerlijke, kwalitatief en zoveel mogelijk biologisch geïnspireerde cateringservice in en rond de Haarlemmermeer.

Alles voor een lekkere lunch

De BioExpress is de broodjes bestel- en bezorgservice voor uw lunch. De hoogwaardige kwaliteit, zoals u die gewend bent vanuit de lunchroom, kunt u ook op het werk laten bezorgen.Of het nu om enkele belegde broodjes gaat of een compleet verzorgde lunch. Online kunt u een keuze maken uit belegde broodjes, groene salades, fruit, muffins en drankjes.

Vanaf € 3,75 per persoon per lunch. 

Alle producten worden vers gemaakt en uitgeleverd voor de afgesproken tijd. Wel tenminste drie uur voor de afgesproken tijd bestellen (7 dagen per week). Ons werkgebied begeeft zich in Nieuw-Vennep en omstreken. Heeft u speciale wensen voor de catering van een bedrijfslunch of een ander event dan kunt u contact opnemen met onze cateringservice via 06 144709 77 of info@BioExpress.nl.

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone

Niet gevonden
SLFProductBeschrijvingCategoriePrijsBestel

0