test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
en tegelijk een goed doel steunen

Hmmmm! (H)eerlijke oliebollen bestellen

Met liefde en passie gemaakt

Alle producten van de BioExpress zijn ambachtelijk, veelal biologisch, huisgemaakt en met respect voor natuur en milieu bereid. Dit jaar bakken wij ook heerlijke biologische oliebollen. Het goed gevulde beslag, rijk gevuld met appel, krenten en rozijnen zorgt voor een heerlijk sappige, frisse bite. Met deze actie heeft u niet alleen zelf lekkere oliebollen, maar steunt u de wandelclub van Stichting Philia in Nieuw-Vennep.

Wat maakt onze oliebol zo bijzonder?

Net als de gerechten in de lunchroom en van onze cateringservice worden ook onze oliebollen met liefde en passie bereid door onze talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. En dat proef je! Onze bol is daarnaast samengesteld met de beste ingrediënten en  zijn tot op de laatste krent gemaakt van biologische ingrediënten. De combinatie tussen de manier van bakken en het nauwkeurig samengestelde beslag zorgt voor een luchtige oliebol die niet vet is en zal smaken naar meer. Wij bakken uw oliebollen speciaal voor u in biologische zonnebloemolie. Verser kan niet.

En steun tegelijk een goed doel

Onze oliebol kost €1,- en een bol met krenten en rozijnen kost €1,10. Daarvan gaat 25 cent naar de wandelclub van Stichting Philia. De twee wekelijkse wandelclub in Nieuw-Vennep is erop gericht om mensen die vanwege een stempel ‘beperking’ tussen wal en schip vallen bij elkaar te brengen en vriendschapsvorming te bevorderen. Na de wandeling vinden de max. 20 deelnemers het erg leuk om samen leuke dingen te ondernemen zoals bijvoorbeeld te lunchen bij Lunchroom de BioExpress. Een financiële barrière houdt hen hierin op dit moment helaas vaak tegen. Met deze oliebollenactie kunnen wij een mooie groep mensen in 2019 een aantal mensen een mooie dag bezorgen: een heerlijke wandeling afgesloten met een gezellige lunch met vrienden.

Gratis bezorgen!

Onze oliebollen zullen wij vanaf 8 december gaan verkopen vanuit onze Foodtruck (uiteraard voor deur bij Suidgeest) maar wij kunnen ze ook bezorgen bij een bestelling van €25,- of meer. Uw bestelling kunt u hier online doen, in de lunchroom of telefonisch op: 0614470977

0