test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Catering Specialiteiten

Lunch

De BioExpress maakt voor u de heerlijkste lunches van budget lunch tot uitgebreide lunch. De BioExpress baseert haar menu op producten die in het betreffende seizoen worden geoogst of volop verkrijgbaar zijn. Wij leggen en onderhouden goede contacten met lokale leveranciers. De BioExpress heeft vaste seizoensgebonden menu’s samengesteld. Heeft u een eigen idee over uw lunch dan kunt u dit met ons bespreken..

Bent u onderweg en is het makkelijker om u lunch mee te nemen dan leveren wij uw lunch in bio draagtassen.

Walking diner

De BioExpres biedt een leuke en hippe manier van dineren aan. Het zo geheten “Walking Dinner” (lopend dineren). Een heerlijke proeverij van kleine gerechten op bordjes, glaasjes, weckpotjes en/of kommetjes.

We geven u de mogelijkheid om gezellig bij te praten onder het genot van een heerlijk hapje en drankje waarbij er veel tijd is besteed aan het verwerken van seizoensgebonden producten uit de regio.

Bij een Walking Dinner hebben wij geen standaard menu. Het menu wordt op maat gemaakt precies zoals u dat wilt. Wij koken voor gezelschappen van 15 personen of meer.

WALKING DINER BioExpress - Cateringservice Nieuw-Vennep

Hapjes & Borrel

De BioExpress voorziet uw feest, (bedrijfs)borrel, bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement van heerlijke, verse en luxe hapjes! Onze hapje worden geserveerd vanuit houten kratjes of van luxe disposables die gemaakt zijn van palmblad en dus biologisch afbreekbaar zijn.

Wij maken mooie, lekkere gevarieerde en biologische hapjes vanaf 50 stuks. Vanaf 50 hapjes 1,15 per hapje inclusief btw.

BBQ Catering

Ook voor het verzorgen van een (bedrijfs- of particuliere) BBQ. Wij kunnen de barbecue op iedere gewenste locatie voor u verzorgen (met en zonder foodtruck).

Medewerkers van de BioExpress hebben veel ervaring op het gebied van barbecue catering en maken van uw event een onvergetelijke dag. Tijdens een BBQ met de BioExpress hoeft u als gastheer/gastvrouw nergens naar om te kijken. Ook zetten wij een goed gevulde tafel voor u neer met salades, sauzen, stokbrood en kruidenboter.

BBQ Catering de BioExpress
0