VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Seizoensgebonden, duurzaam en lokaal

Cateringservice De BioExpress

Totaalpakket

Een compleet ontbijt, een (luxe) lunch of het verzorgen van diverse luxe hapjes of complete buffetten. We verzorgen alles tot in de puntjes.

Met of zonder Foodtruck

Festivals, events, bruiloften, buurtfeesten of verjaardagen… wij staan overal! Wij zijn flexibel inzetbaar en zien in iedere locatie een nieuwe uitdaging.

Vers, lokaal en duurzaam!

Een (h)eerlijke, kwalitatief en zoveel mogelijk biologisch geïnspireerde cateringservice in en rond de Haarlemmermeer.

Catering met of zonder foodtruck

De BioExpress is in het bezit van een volledig uitgeruste foodtrailer die ingezet kan worden bij uw (bedrijfs-)evenement en op markten of festivals. Wij zitten niet vast aan een concept en zijn daardoor in gelegenheid om de meest uiteenlopende gerechten te presenteren. Elke aanvraag wordt apart en met veel zorg en plezier behandeld.

Specialiteiten van onze cateringservice

Met trots maken wij uitgebreide buffetten, hapjes en salades voor feesten van bedrijven en particulieren. Onze catering is royaal en lokaal. Boer’gondisch, zoals wij het noemen. Uitgebreid, vers en met producten uit de streek. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de fantastische smaak, presentatie, originaliteit en hoge kwaliteit.

Ik dank jullie heel hartelijk voor de inzet: de catering was heel goed, lekker en op tijd – het ontbrak ons aan niets. Alles verliep glad en soepel – de catering was een belangrijke bijdrage aan het welslagen van de Summer School, en die was, als ik mag afgaan op de reacties van de vakwereld, heel geslaagd. Dus nogmaals, dank!

R. van Leeuwen – Curator Landschapstriënnale

Wat hebben wij en onze gasten genoten gisterenavond! Jullie hebben alle verwachtingen overtroffen. We kregen leuke complimenten over al het eten wat jullie hebben bereid. Het zag er prachtig uit en het was verrukkelijk en mooi verzorgd!

JanWillem en Corine Hofland uit Nieuw-Vennep