test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Seizoensgebonden, duurzaam en lokaal

Cateringservice De BioExpress

Totaalpakket

Een compleet ontbijt, een (luxe) lunch of het verzorgen van diverse luxe hapjes of complete buffetten. We verzorgen alles tot in de puntjes.

Met of zonder Foodtruck

Festivals, events, bruiloften, buurtfeesten of verjaardagen… wij staan overal! Wij zijn flexibel inzetbaar en zien in iedere locatie een nieuwe uitdaging.

No (Social) Waste

Kansen geven aan talenten met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Catering met of zonder foodtruck

De BioExpress is in het bezit van een volledig uitgeruste foodtrailer die ingezet kan worden bij uw (bedrijfs-)evenement en op markten of festivals. Wij zitten niet vast aan een concept en zijn daardoor in gelegenheid om de meest uiteenlopende gerechten te presenteren. Elke aanvraag wordt apart en met veel zorg en plezier behandeld.

Specialiteiten van onze cateringservice

Met trots maken wij uitgebreide buffetten, hapjes en salades voor feesten van bedrijven en particulieren. Onze catering is royaal en lokaal. Boer’gondisch, zoals wij het noemen. Uitgebreid, vers en met producten uit de streek. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de fantastische smaak, presentatie, originaliteit en hoge kwaliteit. 

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone

Mede dankzij de catering was het een geslaagd feestje. We hadden hoge verwachtingen en die zijn zeker waargemaakt!! Alles was heerlijk, dat vonden ook onze gasten! Een dikke pluim voor het gehele team!

M Westerbroek - van den Berg

Het was geweldig. De Bioexpress heeft weer nieuwe vrienden gemaakt!

A. Tuinstra - Vijhuizen

Ik dank jullie heel hartelijk voor de inzet: de catering was heel goed, lekker en op tijd – het ontbrak ons aan niets. Alles verliep glad en soepel – de catering was een belangrijke bijdrage aan het welslagen van de Summer School, en die was, als ik mag afgaan op de reacties van de vakwereld, heel geslaagd. Dus nogmaals, dank!

R. van Leeuwen – Curator Landschapstriënnale
Adecco Catering BioExpress
NMCX Catering BioExpress
Gemeente Haarlemmermeer Catering de BioExpress
Nova college Catering BioExpress
Rabobank Catering BioExpress
tegenstroom Catering BioExpress
0