test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Culinaire events

PASSIE VOOR MENSEN, GEZELLIGHEID EN LEKKER ETEN

Passie voor mensen, gezelligheid en lekker eten

Dat is waar het bij de BioExpress om draait. Daarom hebben wij elke vrijdagavond een culinair event. Denk aan kookworkshops, wijnproeverijen, besloten diners, BBQ workshops en onze gezellige live cooking event. Als het maar iets met eten of drinken te maken heeft, dan bent u bij de BioExpress aan het juiste adres.

Alles draait bij ons om de smaakvolle combinatie tussen elkaar leren kennen, maar bovenal: een gezellige middag of avond uit. Laat u door ons verrassen! Bekijk onze agenda.

Nieuw: Culinaire kookworkshops

Uniek uitje

Naast onze culinair events (zie agenda) verzorgen wij ook de leukste bedrijfs- en particuliere uitjes en regelen alles voor u tot in de puntjes. Naast ons bestaande aanbod van bedrijfsuitjes en particuliere uitjes, kunnen wij alles op maat aanbieden en specifiek voor uw bedrijf of groep een arrangement samenstellen.

Zoekt u een leuk en origineel event en wilt u bijdragen aan ons maatschappelijk doel? Kom dan lunchen in onze lunchroom, kies voor onze geweldige cateringservice of kom/organiseer een event met de BioExpress!

Uniek culinair uitje
0