VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Horecatoppers gezocht bij lunchroom de BioExpress in Nieuw-Vennep!

Geen ervaring=geen probleem!

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze gerechten zijn biologisch, duurzaam en lokaal geïnspireerd en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! De BioExpress is ook winnaar van Groenste Idee 2018 maar het meest bijzonder is het team. De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmark. Het enthousiaste team is opzoek naar Horecatoppers voor de functies: bediening en keukenmedewerker. Geen ervaring=geen probleem!

Functieomschrijving:

De functies kunnen parttime maar je zou ook fulltime aan de slag kunnen! We zoeken enthousiaste talenten die ons team komen versterken. We hechten veel waarde aan gastvrijheid, we bezorgen onze gasten graag een perfecte beleving.

WIJ ZOEKEN, TALENTEN DIE:

  • Zijn enthousiast
  • Zijn minimaal 8 uur per week beschikbaar
  • Zijn flexibel en stressbestendig
  • Denken in mogelijkheden

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Vincent van Munster tel. 0614470977 of mail je cv naar vincent@bioexpress.nl. Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!