test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Horecatoppers gezocht bij lunchroom de BioExpress in Nieuw-Vennep!

KOM JIJ HET LEUKSTE TEAM VAN DE HAARLEMMERMEER VERSTERKEN?

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Onze gerechten zijn biologisch, duurzaam en lokaal ge├»nspireerd en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! De BioExpress is ook winnaar van Groenste Idee maar het meest bijzonder is het team. De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmark. Ons enthousiaste team is opzoek naar horecatoppers voor de functies: 

  1. Talent bediening
  2. Talent keuken
  3. Foodtruck talenten

Heb jij een ander talent en wil je werken bij het leukste team van de Haarlemmermeer? Neem dan contact op met Vincent van Munster tel. 0614470977 of mail je cv naar vincent@bioexpress.nl. Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!  

0