VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Lekker, sociaal en gegarandeerd een borrel met Impact!

De IMPACT borrelbox voor een borrel met impact

Thuisbezorgd

De Impact borrelbox bezorgen we bij al uw collega’s thuis! Eventueel met een persoonlijke kaartje erbij.

No (Social) Waste

Zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Lekker & Betaalbaar

Vanaf € 14,95 per persoon voor een borrel met impact. Minimale afname 6 stuks

De IMPACT borrelbox

Bestel een Impact borrelbox voor uw medewerkers om thuis te laten bezorgen. Ideaal om te nuttigen tijdens uw online event of online teambuilding game. Want wat is een borrel nu zonder hapje, drankje en impact?


Impact borrelbox met (persoonlijke) boodschap

 

Verras uw collega’s met deze heerlijke IMPACT borrelbox. Een borrelbox boordevol overheerlijke hapjes met lekkere, eerlijke en goede producten met liefde en passie gemaakt door de talenten van de BioExpress.
Dit is een box waarover uw collega’s nog lang zullen napraten. Niet zo maar een borrelbox maar een heuse proeverij vol impact. De inhoud van deze box is een klein feestje die een glimlach tovert op ieders gezicht.

Impact borrelbox op maat

Wij bieden diverse borrel boxen die we thuis kunnen bezorgen. Altijd vol met lekkere, eerlijke en goede producten. Zowel de producten, de houten kist en borrelplank worden met passie en liefde gemaakt door mensen met een afstand tot arbeidsmarkt. Het is mogelijk om dit pakket feestelijk te verpakken in een mooie geschenkverpakking!

Zowel de de houten kist en borrelplank van ‘gered’ hout en worden ook gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Populaire producten zijn onze Chutney ‘geredde’ groenten (winnaar Groenste Idee) en Barry’s daddelballetjes,  luxe gekruide notenmix, gemarineerde olijven en huisgemaakte kaasvlinders.

Wij hebben elke maand een nieuw thema, maar kunnen ook samen met u een op maat gemaakte borrel box samenstellen. Ook is het mogelijk een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen.

DE IMPACT BORRELBOX - Lid van social enterpriseSamen een borrel met Impact organiseren?

Ieder mens vind het prettig om ergens bij te horen, gezien te worden en ergens trots op te zijn. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De inhoud van deze box is niet alleen een klein feestje voor uw medewerkers, het geeft talenten met een beperking een plek in de maatschappij. Samen maken we de lekkerste en bijzonderste borrelbox van Nederland en geven we uw borrel nog meer impact. Daarnaast gaat ook 10% van de omzet naar Stichting Philia die met deze bijdrage online events kan organiseren voor mensen met een beperking die vanwege het coronavirus in een sociaal isolement zitten.

0