test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Duurzame Catering

Duurzame Cateringservice

Ingrediënten

Wij staan voor duurzame catering op het allerhoogste niveau. Alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg. Heerlijke en eerlijk gerechten met verse, lokale, seizoensgebonden en duurzame ingrediënten en met zorg bereid.

Groenste idee Lunchroom cateringservice de BioExpress

Low Waste

Niemand houdt van afval, wij ook niet. Daarom zorgen wij ervoor dat we zoveel mogelijk werken met te recyclen grondstoffen en gaan we tegen.

Talentontwikkeling

Breng de positieve energie van de BioExpress naar uw event en laat ons uw catering verzorgen. U investeert hiermee in de toekomst van onze bijzondere talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzame catering

Bij catering denk je niet direct aan duurzaamheid. Dat dit toch echt kan bewijzen wij met ons cateringconcept. Wij werken met talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt, selecteren zorgvuldig onze leveranciers op duurzame aspecten, zijn met ‘voedselverspilling’ winnaar Groenste Idee Haarlemmermeer , en gaan vriendschappen aan met bedrijven die ons ondersteunen.

Onze specialiteiten

Met trots maken wij uitgebreide buffetten, hapjes en salades voor feesten van bedrijven en particulieren. Onze catering is royaal en lokaal. Boer’gondisch, zoals wij het noemen. Uitgebreid, vers en met producten uit de streek. Uw gasten zullen positief verrast zijn door de fantastische smaak, presentatie, originaliteit en hoge kwaliteit.

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone
0