test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Voor elke gelegenheid rollen we de foodtruck naar u toe.

Foodtruck catering

Passie en Liefde

Altijd vers en huisgemaakt en onze medewerkers en talenten staan met plezier voor u klaar. Hun glimlach? Die krijgt u er ook gratis bij!

Voor elke event!

Festivals, events, bruiloften, buurtfeesten of verjaardagen… wij staan overal! Wij zijn flexibel inzetbaar en zien in iedere locatie een nieuwe uitdaging.

No (Social) Waste

Kansen geven aan talenten met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Mensen bij elkaar brengen door lekker eten en gezelligheid

Zoekt u een lokale foodtruck voor uw event en wilt u bijdragen aan ons maatschappelijk doel? Breng de positieve energie van de BioExpress naar uw event. Heerlijk wafels van Mike, Kip Cajun of Vega wraps van onze Barry of een een compleet diner .. wij verzorgen alles tot in de puntjes. Naast de goede kwaliteit van ons product staan wij bekend om onze warme sfeer én vriendelijke service. Altijd vers en huisgemaakt en onze medewerkers en talenten staan met plezier voor u klaar. Hun glimlach? Die krijgt u er ook gratis bij!

 

De BioExpress: foodtruck & catering op locatie!

Voor uw feest, bruiloft, lunch, zakelijke evenement of promotionele campagne is de BioExpress de ideale foodtruck. Onze foodtruck en ervaren talenten zullen er gegarandeerd voor zorgen dat uw feest een succes wordt. Zakelijke evenement, promotionele campagne, familiedag of een bruiloft … voor elke gelegenheid rollen onze talenten met heel veel plezier en trots de foodtruck naar u toe. Wij komen bij u op locatie vanaf 35 personen en het team van de BioEpress staat altijd open voor leuke ideeën. Neem contact op en wij denken mee!  Wij verheugen ons op de samenwerking!

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone

Mede dankzij de catering was het een geslaagd feestje. We hadden hoge verwachtingen en die zijn zeker waargemaakt!! Alles was heerlijk, dat vonden ook onze gasten! Een dikke pluim voor het gehele team!

M Westerbroek - van den Berg

Het was geweldig. De Bioexpress heeft weer nieuwe vrienden gemaakt!

A. Tuinstra - Vijhuizen

Ik dank jullie heel hartelijk voor de inzet: de catering was heel goed, lekker en op tijd – het ontbrak ons aan niets. Alles verliep glad en soepel – de catering was een belangrijke bijdrage aan het welslagen van de Summer School, en die was, als ik mag afgaan op de reacties van de vakwereld, heel geslaagd. Dus nogmaals, dank!

R. van Leeuwen – Curator Landschapstriënnale
Adecco Catering BioExpress
NMCX Catering BioExpress
Gemeente Haarlemmermeer Catering de BioExpress
Nova college Catering BioExpress
Rabobank Catering BioExpress
tegenstroom Catering BioExpress
0