test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 
Op de kruising van de Planetenweg en de Saturnusstraat

Foodtruck de BioExpress op het KomEtenPlein

Passie en Liefde

Altijd vers en huisgemaakt en onze medewerkers en talenten staan met plezier voor u klaar. Hun glimlach? Die krijgt u er ook gratis bij!

KomEtenPlein

Op de kruising van de Planetenweg en de Saturnusstraat ligt het KomEtenPlein. Dit is middenin het oude kantorengebied Beukenhorst-West.

No (Social) Waste

Kansen geven aan talenten met een beperking, zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Heerlijke wraps en verse soepen vanuit de foodtruck

Op de donderdag en de vrijdag zal onze foodtruck te vinden zijn op het Kometenplein in Hoofddorp. U kunt bij onze foodtruck terecht voor (h)eerlijke soepen en wraps. Wat denkt u bijvoorbeeld van een kopje tomatensoep of courgettesoep? Onze BioSoepi’s smaken erg goed met een van onze wraps. Neem bijvoorbeeld onze cajun wrap met kip en een heerlijke, kruidige dressing. Ook als u liever een wrap zonder vlees wilt, bent u bij ons aan het juiste adres: neem dan een wrap met onze ‘geredde’ groenten.

 

De BioExpress: foodtruck & catering op locatie!

Voor uw feest, bruiloft, lunch, zakelijke evenement of promotionele campagne is de BioExpress de ideale foodtruck … voor elke gelegenheid rollen onze talenten met heel veel plezier en trots de foodtruck naar u toe. Wij komen bij u op locatie vanaf 35 personen en het team van de BioEpress staat altijd open voor leuke ideeën. Onze foodtruck en ervaren talenten zullen er gegarandeerd voor zorgen dat uw feest een succes wordt. Neem contact op en wij denken mee!  Wij verheugen ons op de samenwerking!

De lunch was heerlijk en heeft iedereen gesmaakt. Wij zijn dus allemaal zeer tevreden.

Sparex Holland BV

Wij werken graag met de Bioexpress. Zij werken lokaal en sociaal en denken altijd mee over de invulling van het buffet. Maar boven alles is het eten gewoon altijd heel lekker!

NMCX - Centrum voor Duurzaamheid

Het eten van de BioExpress was super. Wij zijn super tevreden!

Fam. Boone

Mede dankzij de catering was het een geslaagd feestje. We hadden hoge verwachtingen en die zijn zeker waargemaakt!! Alles was heerlijk, dat vonden ook onze gasten! Een dikke pluim voor het gehele team!

M Westerbroek - van den Berg

Het was geweldig. De Bioexpress heeft weer nieuwe vrienden gemaakt!

A. Tuinstra - Vijhuizen

Ik dank jullie heel hartelijk voor de inzet: de catering was heel goed, lekker en op tijd – het ontbrak ons aan niets. Alles verliep glad en soepel – de catering was een belangrijke bijdrage aan het welslagen van de Summer School, en die was, als ik mag afgaan op de reacties van de vakwereld, heel geslaagd. Dus nogmaals, dank!

R. van Leeuwen – Curator Landschapstriënnale
Adecco Catering BioExpress
NMCX Catering BioExpress
Gemeente Haarlemmermeer Catering de BioExpress
Nova college Catering BioExpress
Rabobank Catering BioExpress
tegenstroom Catering BioExpress
0