test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Gezocht: keuken talenten voor de keuken

Kom jij het leukste team van de Haarlemmermeer versterken?

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Arbeidsomstandigheden:

Als medewerker in de keuken help je mee met de (voor)bereiding van gerechten. Daarbij kun je denken aan het snijden, verzamelen, koken of bakken van ingredi├źnten. Je zorgt ervoor dat de omgeving opgeruimd en netjes is. Schoonmaakwerkzaamheden behoren dan ook tot je werkzaamheden. Je bent een prettige ondersteuning voor het andere keukenpersoneel.

 Je werkt onder begeleiding en krijgt alle kans om jouw talent te ontdekken of (verder) te ontwikkelen. 

*** Alleen reageren als je beschikt over een PGB ***

Functie-eisen:
– Je hebt een positieve werkmentaliteit
– Je bent gemotiveerd en enthousiast
– Je bent bereid om in het weekend te werken
– Je bent lichamelijk in goede conditie (je moet veel staan en lopen)
– Denkt net als het gehele team in mogelijkheden

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Vincent van Munster tel. 0614470977 of mail je cv naar vincent@bioexpress.nl. Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!  

0