test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Gezocht: Medewerker bediening lunchroom

Kom jij het leukste team van de Haarlemmermeer versterken?

De BioExpress is in alle opzichten bijzonder. De BioExpress is anders, want mensen met een beperking (wie heeft er geen?) hebben er een serieuze baan. Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Als medewerker bediening is je hoofdtaak het opnemen van de bestellingen en het uitserveren van de bestelde gerechten. Je werkt onder begeleiding van de eigenaar of de vestigingsmanager. Je zorgt voortdurend voor een snelle en vooral juiste uitlevering.

Arbeidsomstandigheden: 
De functies kunnen parttime maar je zou ook fulltime aan de slag kunnen! We zoeken enthousiaste talenten die ons team komen versterken. We hechten veel waarde aan gastvrijheid, we bezorgen onze gasten graag een perfecte beleving. We starten met een proefplaatsing van twee maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een interne jobcoach. 

*** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering ***

Functie-eisen:
– Je bent gemotiveerd en enthousiast
– Je bent bereid om in het weekend te werken
– Je bent lichamelijk in goede conditie (je moet veel staan en lopen)
– Denkt net als het gehele team in mogelijkheden

Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met Vincent van Munster tel. 0614470977 of mail je cv naar vincent@bioexpress.nl. Wil je een keertje langskomen om met eigen ogen te kijken? Wil je een keertje komen praten? Wij vertellen je graag over deze leuke werkplek in Nieuw-Vennep! JE BENT VAN HARTE WELKOM!  

0