test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

De BioExpress en Jumbo van Vliet finalisten Groenste Idee 2018

De BioExpress zet voedselverspilling op de kaart.

Jaarlijks wordt in Nederland naar schatting 2 miljoen ton voedsel verspild. Groente en fruit maakt een groot deel uit van deze verspilling. Voedselverspilling is een groot probleem en lunchroom de BioExpress en Jumbo van Vliet in Nieuw-Vennep willen door de krachten te bundelen, gezamenlijk meer aandacht te krijgen voor voedselverspilling en de BioExpress wil laten zien welke fantastische producten je allemaal wel niet kunt maken van ‘waste’!

Dan gaat het om voedsel dat beperkt door houdbaarheidsregels èn uiterlijk niet langer verkoopbaar is, maar nog wel voor consumptie geschikt is (al dan niet door verdere verwerking). Een paar keer per week gaan we langs bij Jumbo van Vliet om groente en fruit op te halen. De talenten van de BioExpress verwerken deze groente en fruit tot smoothies en soepen. We houden de kwaliteit van het voedsel goed in de gaten voordat we ermee aan de slag gaan.

Zeg ook NEE tegen voedselverspilling!
Stem op de BioExpress

Lunchroom de BioExpress en Jumbo Van Vliet zijn met het idee ‘Zet voedselverspilling op de kaart’ door de jury als finalist bestempeld voor het Groenste Idee Haarlemmermeer 2018 .Lunchroom de BioExpress en Jumbo van Vliet gaan zich inzetten om de verspilling van groente en fruit tegen te gaan en mensen anders te laten kijken naar de kwaliteit van groente en fruit. Voedselverspilling is niet langer iets om te negeren, het is iets om mee te werken! 


Helpt u mee?

Wij zijn super trots dat wij zijn genomineerd en willen de titel ‘Groenste Idee 2018’ nu ook graag winnnen Dit kan alleen met uw hulp via www.HetGroensteIdee.nl. Stem t/m 17 juni 2018 op De BioExpress!

0