test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

In the spotlight: Joeri

Ons team staat altijd voor u klaar!

Ieder mens heeft een talent!

Elke maand zet Lunchroom de BioExpress een van haar talenten in de spotlight. Deze keer gaan we in gesprek met Joeri, een fervent lezer en sporter in het dagelijks leven en sinds april 2018 drie dagen per week actief bij de BioExpress om onze klanten zowel een heerlijke maaltijd als een gezellige tijd te bezorgen.

Joeri BioExpress

Joeri BioExpress

Volop in de weer

Die drie dagen staat Joeri verre van stil. Al bij aankomst moet er een hoop gebeuren. Na iedereen gedag te hebben gezegd begint hij met “alles wat nodig is klaarzetten.” Staat het koffieapparaat aan? Is er genoeg brood voor de dag? Wat wordt de soep van de dag? Staan de tafels goed zodat de mensen gezellig kunnen zitten? Nog voor de eerste klanten er zijn, is hij dus al flink in de weer om te zorgen dat de boel in orde is.

Wanneer de lunchroom eenmaal open is, staat Joeri meestal in de keuken, “maar,” voegt hij toe, “als we iemand in de bediening nodig hebben, sta ik daar ook klaar.” Hij zet zich in “waar het maar nodig is.” Aan het eind van de dag, als de klanten weer vertrokken zijn, “maken we alles schoon … en laten we het weer netjes achter zoals we  hier aangekomen zijn.”

Honger om te leren

Met een opleiding tot horeca-assistent en zo’n acht jaar ervaring in de keuken is Joeri absoluut geen nieuwkomer in de horeca, maar tijdens zijn dagen bij de BioExpress heeft hij de de mogelijkheden om nog verder te groeien zeker niet laten liggen. Zijn grote talent noemt Joeri namelijk zijn “honger om te leren”. Ik heb altijd grote nieuwsgierigheid gehad,” legt hij uit. “Ik vind het leuk om dingen te weten en mijn vaardigheden te verscherpen.”

Dit wordt zonder meer bevestigd wanneer hij uitweidt over wat hij allemaal heeft geleerd. “Ik heb mijn vaardigheden en vak kunnen uitbreiden,” vertelt Joeri en legt uit dat hij heeft “geleerd met een nieuw team samen te werken, uitgebreide kennis van cateringklussen heeft opgedaan en nieuwe recepten heeft leren maken.” Daar houdt zijn honger nog niet op. Zeker “als team verder samenwerken,” is een vaardigheid die hij graag verder wil verbreden. Hij kijkt er dan ook naar uit om “met elkaar leuk gerechten te leren kennen en uitserveren en te groeien als een team.”

Plezier en groei

Die mogelijkheid om te groeien is een belangrijke reden waarom hij het zo leuk vindt bij de BioExpress, maar verre van de enige! Naast de zelfgemaakte appeltaart, die hij zowel erg lekker vindt als leuk vindt om te maken, vindt hij “de kernwaarden van de BioExpress bijvoorbeeld heel mooi, zoals kwaliteit, aandacht, plezier hebben. Plezier hebben is het allerbelangrijkste, want als je geen plezier hebt, komt er ook niks uit.” Ook spreekt “de warme uitstraling van het restaurant, … leuk groen en erg huiselijk,” hem erg aan. Tenslotte benadrukt hij nogmaals zijn collega’s en “de groei die we met zijn allen maken. Dat vind ik erg mooi om te zien.”

Kom langs!

Natuurlijk mogen ook “de gezellige gasten die we altijd over de vloer krijgen” niet vergeten worden. Zowel hen als bezoekers die de BioExpress nog niet ontdekt hebben, heet Joeri van harte welkom. “We hebben genoeg lekkere dingen in de aanbieding, van “zelfgemaakte appeltaart en ander lekker gebak tot lekkere broodjes en uitsmijters gemaakt met biologische eieren van kippen die goed behandeld en gevoerd zijn.” Bovendien heeft “onze lunchroom een gezellige, rustige uitstraling met veel groen leven, waardoor je lekker comfortabel kan zitten en tot rust kan komen.” Kortom, “kom zeker een keer langs!” sluit hij af. “Je zal er een leuk adresje bij hebben!”

Ieder mens heeft een talent 0

Het bijzondere aan de BioExpress is dat talenten met een beperking de kwaliteit leveren. Het (kleine) team van begeleiders is aanwezig om te ondersteunen. Maar alleen wanneer dat nodig is.

Wij leveren kwaliteit 0

Iedere werknemer wordt gestimuleerd en uitgedaagd altijd het beste van zichzelf te laten zien en een wezenlijke bijdrage te leveren aan de kwaliteit van onze service voor onze gasten.

Samen Succesvol 0

Wij geven (nieuwe) kansen voor ontplooiing en maatschappelijk herstel vanuit de mens zelf, en groei naar maximale zelfstandigheid en eigen regie.

0