test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

Informatie

PASSIE VOOR MENSEN, GEZELLIGHEID EN LEKKER ETEN

Passie voor mensen, gezelligheid en lekker eten

Lunchen met de BioExpress is niet alleen lekker en gevarieerd, het bestellen van de lunch is ook heel eenvoudig. Zo werkt het:

1. VOLLEDIG OP MAAT

Over smaak valt niet te twisten. Samen met u, bespreken we de wensen van u en uw collega’s. Op basis van deze wensen wordt er wekelijks een lunch samengesteld door het team van de BioExpress. Op deze manier neemt de BioExpress al het werk voor de lunch uit handen, op het klaarzetten op de lunchtafel na.

2. LUNCH NAAR WENS

Veganistische,- vegetarische,- of glutenintolerante collega’s? Wij leveren ook vegetarische, veganistische en glutenvrije lunches. Op deze manier neemt de BioExpress al het werk voor de lunch uit handen, op het klaarzetten op de lunchtafel na.

3. MIJN BIOEXPRESS

Om het bestellen van de lunch zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij “Mijn BIOEXPRESS” gecreëerd. In deze online omgeving kan er met een paar muisklikken worden aangeven hoeveel collega’s er dagelijks mee lunchen.

4. BEZORGING

Afhankelijk van het aantal dagen dat uw bedrijf bij de BioExpress luncht, bezorgen we de lunch dagelijks of wekelijks. Bestellen hoeft uiteraard maar één keer per week.

OVERIGE INFORMATIE
Wilt u graag een proefweek aangaan om kennis te maken met onze service en producten?

1. DE KOSTEN
De lunchprijs van de BioExpress wordt volledig op het aantal lunchers en op de warme-, of koude maaltijden gebaseerd. Daardoor varieert de prijs per organisatie. Onze klanten lunchen al vanaf €3,95 of €4,50. Een luxere lunchvariant is al verkrijgbaar vanaf €5,25. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget en voor jouw bedrijf? Contact opnemen kan via dit contactformulier.

2. VOORWAARDEN
Om gebruik te maken van onze service hebben wij een minimumaantal afname van 50 lunches per week. De Buurtboer levert momenteel nog alleen lunch in de steden in en in de omstreken van Nieuw-Vennep.

Uniek uitje

Naast onze culinair events (zie agenda) verzorgen wij ook de leukste bedrijfs- en particuliere uitjes en regelen alles voor u tot in de puntjes. Naast ons bestaande aanbod van bedrijfsuitjes en particuliere uitjes, kunnen wij alles op maat aanbieden en specifiek voor uw bedrijf of groep een arrangement samenstellen.

Zoekt u een leuk en origineel event en wilt u bijdragen aan ons maatschappelijk doel? Kom dan lunchen in onze lunchroom, kies voor onze geweldige cateringservice of kom/organiseer een event met de BioExpress!

Uniek culinair uitje
0