VERS VAN DE PERS

Vul hier uw e-mailadres in en krijg als eerste het laatste nieuws & de lekkerste aanbiedingen en een gratis zero waste smoothie.
Email address
Naam
Secure and Spam free...

test

De BioExpress is ook actief op verschillende social media kanalen. Like ons op Facebook, Tweet met ons op Twitter, bekijk ons op Youtube of volg ons op LinkedIn!

 

Kinder Bak- en Kookworkshops

Super gezellig

De BioExpress is de locatie voor het leukste en meest bijzondere bak- en kookworkshops voor kinderen!

No (Social) Waste

Zo min mogelijk verspilling, circulair en lokale en biologische producten. Dat is de BioExpress!

Betaalbaar

Vanaf € 14,95 per persoon voor een super kinderfeest. Minimaal aantal deelnemers: 8 kinderen.

Kinder Bak- en Kook workshops

Ben jij dol op bakken of koken, en wil je een feestje waarbij de keuken het belangrijkste onderdeel van de dag zal zijn? Kom allerlei lekkers uit de oven toveren en gebruik je creativiteit om de mooiste decoraties te maken of leer jou eigen maaltijd bereiden tijdens een Kook en/of bakworkshop. Kneden, snijden, bakken ….. alles doe je helemaal zelf, of met een beetje hulp.

Onze kookstudio is gelegen in Nieuw-Vennep, is perfect bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Onderaan vind u de verschillende mogelijkheden en informatie over de inhoud van de workshops.
Beschikbare dagen: Woensdag en Zaterdag overdag

Kookfeestje als kinderfeestje? 

Er zijn tal van mogelijkheden om je feestje te vieren in onze kinderkookstudio. Je hoeft zelf nergens voor te zorgen, jullie gaan samen aan slag om een heerlijke maaltijd klaar te maken. Meestal duurt een kookfeestje ongeveer 2 tot 2,5 uur. Bij het samenstellen van de menu’s wordt altijd wel rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Gaat het om de allerkleinste dan worden er vaak cakejes of pannenkoeken gebakken. Zijn de kinderen iets ouder, dan komen vaak de verschillende aspecten van het koken aan bod komen. Van het snijden van de groentes (proeven is toegestaan), het opruimen van de werkplekken, het dekken van de tafel tot het opeten van de zelfgemaakte gerechten.

0